Nu 100 Inspiratie ideeën voor jouw social media voor 5,99 euro!

Speciaal voor jou hebben we 100 ideeën opgeschreven in een E-book. Ideeën voor onderwerpen, als een spiekbriefje als je het even niet meer weet. Want we snappen dat heel goed als drukke ondernemers. Voordat je weet heb je weken niets meer geplaatst omdat je telkens geen inspiratie hebt. Wij vinden dat zonde, en gunnen jou een professionele uitstraling op Facebook en Instagram.

Je kunt nu het Ebook met de 100 ideeën om jou te inspireren bestellen voor de speciale prijs van 5,99 euro, excl btw.

Bestel hier je Ebook vol inspiratie voor 5,99 euro!
Contentideeen

Bedankt voor het aanvragen van de checklist!

Je krijgt nu een mail waarin je de aanvraag van de checklist en de aanmelding voor de Dushi Mail kan bevestigen. Na het bevestigen krijg je de mail met de download direct in je mailbox. Check voor de zekerheid even je spam.

Is het Ebook met 100 contentideeën ook iets voor jou?

kopje wit removebg preview 100

“Wat moet ik nu weer schrijven?”
“Ik weet het nu echt niet meer hoor”
“Pff, ik kap er mee, elke dag weer wat nieuws verzinnen.. hoe dan?”

We horen het vaak van ondernemers die actief zijn op social media. En logisch ook. Kom je net thuis van een drukke dag, moet je ook nog een stukje schrijven op Facebook of Instagram. Het is bijna een moeten geworden. Je weet dat het belangrijk is, je wilt je klanten niet teleurstellen en je wilt zeker ook nieuwe klanten aantrekken. Maar die inspiratie he? Die is zo aan het einde van de dag heel ver te zoeken…

Het lijkt zo gemakkelijk, gewoon even elke dag een nieuw social media bericht. En je bent echt vol goede moed begonnen. Die eerste paar weken lukte dat prima. Maar nu..

Bestel hier je Ebook vol inspiratie voor maar 5,99 euro!

Social media werkt als er regelmatig een bericht geplaatst wordt. Volgens onderzoeken werkt social media het beste als er dagelijks berichten geplaatst worden. Het verschilt ook per kanaal. Voor Facebook wordt aangeraden minimaal 3 keer per week, voor Instagram dagelijks.

Met deze 100 contentideeën lukt het echt om regelmatig een bericht te maken.  Je hoeft niet meer te piekeren wat je nu weer eens zal schrijven. Kijk even in de lijst en kies een onderwerp. Schrijf er een bericht over op Facebook of Instagram. Leg een link van het onderwerp naar je bedrijf door zinnen als “Ik vertel je dit, omdat”… Vergeet ook de Call to Action niet, wat wil je dat de lezer nu gaat doen? Vind je het leuk als jouw lezer zijn mening geeft, met zinnen als “Wat vind jij?”, wil je dat hij naar je website gaat (“Klik hier”) of dat hij je een mail stuurt.

Contentideeen
DD 3 e1621947364768

10 jaar geleden zijn wij zelf een bedrijf gestart zonder social media, ons makelaarskantoor op Curacao. We hadden geen Facebook of Instagram account, wel Hyves voor prive. Een vriend uit Nederland zei dat Facebook moesten gaan gebruiken. Facebook? Dat is toch zo Amerikaans? Heel voorzichtig gingen we Facebook op. Eerst prive, toen ook zakelijk. We zagen de voordelen. We konden onze huizen in berichten laten zien.  We gingen er steeds meer over leren, ook over Instagram en Facebook advertenties. Een gepromoot huis werd meestal dezelfde week verhuurd.

Pas jaren later lieten we ook onszelf zien op Facebook.  Iedere week schreven we, naast berichten over de huizen, op vrijdag een bericht wat we die week beleefd hadden, met een foto van onszelf erbij. Veel mensen leerden ons hierdoor kennen, en kenden ons daardoor bij naam, en niet eens onze bedrijfsnaam.  Ze gunden ons de business, omdat ze ons al een beetje kenden via Facebook. De liefde voor social media is daar ontstaan. We hebben alles geleerd, met vallen en opstaan.

Doordat onze business groeide nadat wij ons meer lieten zien op Facebook en Instagram, en wij onze klanten een kijkje in de keuken gaven, zie je bij de contentideeën ook onderwerpen staan die heel persoonlijk zijn. Digital Dushi houdt van persoonlijke berichten. Hoe lastig het soms ook is om je prive leven een beetje bloot te geven, op social media werkt het. Het wekt vertrouwen bij je fans. Als je fans jou gaan vertrouwen en je gaan volgen, zullen zij uiteindelijk sneller bij je gaan kopen.

golf 150

pijl klein blauw e1615557669514Digital Dushi kan jou advies geven hoe je de beste social media berichten kan maken die zorgen voor meer klanten, maar je kunt ook je social media uitbesteden. Bekijk de mogelijkheden op de website, of stuur ons een mail.

Vind jij het wel leuk om berichten te maken voor Facebook en Instagram, maar liever niet de hele week?
Wil je je social media gedeeltelijk uitbesteden?
Neem contact op, dan plannen we een gratis (online) kennismakingsgesprek in!

Vind je het Ebook met de contentideeën inspirerend? Word lid van de Facebookgroep Starten met social media voor ondernemers voor meer gratis tips en inspiratie!

 

Social media uitbesteden in Gouda