Social media uitbesteden

Wie is Digital Dushi..

We willen met social media beheer en advies startende vrouwelijke ondernemers helpen zodat zij meer klanten aantrekken en meer verkopen. Dat doen we met aantrekkelijke berichten op Facebook en Instagram, speciaal voor jouw bedrijf.

We verdiepen ons in jouw bedrijf en jouw doelgroep. Wij houden van persoonlijke berichten, zodat jouw potentiële klanten jou en jouw bedrijf kunnen leren kennen en je gaan vertrouwen. We houden van teksten schrijven en berichten maken die echt bij jouw bedrijf passen. Dat kunnen persoonlijke berichten zijn, maar ook wat zakelijker en met een beetje humor.

Snel een keer kennismaken?

We zullen ons even aan je voorstellen, dat maakt het wat persoonlijker.

Wie is Digital Dushi eigenlijk… Digital Dushi is van Nils en Martine. We gaan vaak samen op pad, net Jut en Jul. Martine verzorgt het social media beheer voor de klanten, Nils doet de sales (vandaar dat je hem wat minder online ziet). We hebben 10 jaar op Curacao gewoond, met onze zoon Stan. Nu wonen we sinds juni 2020 in Gouda.

In 2010 zijn wij zelf een bedrijf gestart zonder social media, ons makelaarskantoor op Curacao. We hadden geen Facebook of Instagram account, wel Hyves voor privé. Een vriend uit Nederland zei dat Facebook moesten gaan gebruiken. Facebook? Dat is toch zo Amerikaans?

website social media uitbesteden 3 1

Heel voorzichtig gingen we Facebook op. Eerst prive, toen ook zakelijk. We zagen de voordelen. We konden onze huizen in berichten laten zien.  We gingen er steeds meer over leren, ook over Instagram en Facebook advertenties. Een gepromoot huis werd meestal dezelfde week verhuurd. Pas jaren later lieten we ook onszelf zien op Facebook.

Iedere week schreven we, naast berichten over de huizen, op vrijdag een bericht wat we die week beleefd hadden, met een foto van onszelf erbij. Veel mensen leerden ons hierdoor kennen, en kenden ons daardoor bij naam, en niet eens onze bedrijfsnaam.  Ze gunden ons de business, omdat ze ons al een beetje kenden via Facebook. De liefde voor social media is daar ontstaan.

We hebben alles geleerd, met vallen en opstaan. Al meer dan 13 jaar verzorgt Martine inmiddels de social media van ons makelaarskantoor, en met succes. Ze heeft veel geleerd via cursussen, ebooks, websites, maar haar ervaring met Facebook, Instagram, Facebook advertenties, Google Analytics en Google Ads heeft ze vooral in de praktijk opgedaan. Als eigen ondernemer. Verder heeft ze een aantal jaar de social media verzorgd voor een stichting, en voor een eigen foodblog op Facebook.

Review: “Ik volg je nu al een tijdje en ik word super vrolijk van jouw berichten.”

Persoonlijke berichten, pakkende teksten en een professionele uitstraling

Die ervaring willen we graag delen met anderen, ook met jou. We merken dat veel ondernemers geen zin, tijd of inspiratie voor social media hebben. Ze weten wel dat social media belangrijk is, maar zien het als verplichte kost. We snappen dat precies als ondernemer. Als ondernemer heb je het druk.  Maar we vinden het wel zonde om te zien en gunnen elke ondernemer persoonlijke berichten, pakkende teksten en een professionele uitstraling op social media om meer klanten aan te trekken.

In 2019 zijn we de service voor social media beheer gaan aanbieden aan ondernemers op Curacao. We gingen samen brainstormen voor nieuwe ideeën, we wilden de ondernemers inspireren. En het werkte, ook voor hun bedrijven. Ze werden weer gezien, kregen extra klanten. Mooi om te zien!

Vanaf juni 2020 bieden we de social media beheer aan in Nederland. Bijna dagelijks maken we voor meerdere klanten berichten op Facebook en Instagram.

Digital Dushi, voor jouw Dushi bedrijf en extra veel klanten

Digital Dushi Social Media

Digital Dushi. Dat klinkt wel lekker. Maar wat betekent Dushi nu toch?

Dushi betekent op Curaçao liefje, maar wordt ook gebruikt voor iets moois,  lekkers of leuks. Op Curacao had Martine 8 jaar lang een foodblog op Facebook genaamd “Dushi eten en drinken in Curaçao”. De Facebook site werd goed gelezen en had bijna 6000 fans. Heel veel mensen op het eiland en mensen die graag op Curaçao komen, kenden haar dan ook als Dushi. Zelfs in de supermarkt of bij een strandtent werd ze herkend en begroet met “Hé Dushi!”. Ze zeiden dan dat ze haar al zo lang volgden. Dat ze deze fans natuurlijk niet herkende, dat vergaten ze.

Voor veel mensen was ze al Dushi, dus moest onze bedrijfsnaam ook iets met Dushi zijn. Vandaar Digital Dushi. Te leuk om er niets mee te doen dus. Nu dus Digital Dushi in Gouda. Voor social media uitbesteden en advies.

Digital Dushi 12

We gunnen jou extra klanten via social media

Met onze creativiteit willen we ondernemers inspireren. We zien het vaak na een kennismakingsgesprek. Die glimlach op hun gezicht. “Zo kan het dus ook!”.  Zo kan je ook klanten krijgen. Aantrekkelijke berichten om er voor te zorgen dat jouw fans je gaan vertrouwen en uiteindelijk bij je gaan kopen. Dat is het doel. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Wij hebben geen groot kantoor, bij ons krijg je alle aandacht. Speciaal voor jou en jouw bedrijf.

pijl klein blauw e1615557669514Kies jij ook voor Digital Dushi?

We maken graag een afspraak met je. Om over jouw bedrijf en jouw social media te praten. Wie is je doelgroep, wat maakt jouw bedrijf uniek. We gaan brainstormen welke berichten echt passen bij jouw bedrijf. We maken een plan, speciaal voor jouw bedrijf. Neem hier contact op.