Digital Dushi 11 crop

100 contentideeën waar jij mee gaat scoren op social media!

 Speciaal voor jou hebben we 100 ideeën voor jouw social media opgeschreven in een e-book. Ideeën voor onderwerpen, als een spiekbriefje als je het even niet meer weet. Want we snappen dat heel goed als drukke ondernemers. Voordat je weet heb je weken niets meer geplaatst omdat je telkens geen inspiratie hebt. Wij vinden dat zonde, en gunnen jou een professionele uitstraling op Facebook en Instagram, meer bekendheid en meer klanten. 100 contentideeën die jou veel tijd besparen en klanten aantrekken!

Je kunt nu het Ebook met de 100 ideeën om jou te inspireren bestellen voor 5,99 euro, excl btw.

kopje wit removebg preview 100

“Wat moet ik nu weer schrijven?”
“Ik weet het nu echt niet meer hoor”
“Pff, ik kap er mee, elke dag weer wat nieuws verzinnen.. hoe dan?”

We horen het vaak van ondernemers die actief zijn op social media. En logisch ook. Kom je net thuis van een drukke dag, moet je ook nog een stukje schrijven op Facebook of Instagram. Het is bijna een moeten geworden. Je weet dat het belangrijk is, je wilt je klanten niet teleurstellen en je wilt zeker ook nieuwe klanten aantrekken. Maar die inspiratie he? Die is zo aan het einde van de dag heel ver te zoeken…

Het lijkt zo gemakkelijk, gewoon even elke dag een nieuw social media bericht. En je bent echt vol goede moed begonnen. Die eerste paar weken lukte dat prima. Maar nu..

golf 150

Social media inspiratie
Contentideeen

Social media werkt als er regelmatig een bericht geplaatst wordt. Volgens onderzoeken werkt social media het beste als er dagelijks berichten geplaatst worden. Het verschilt ook per kanaal. Voor Facebook wordt aangeraden minimaal 3 keer per week, voor Instagram dagelijks.

Met deze 100 contentideeën lukt het echt om regelmatig een bericht te maken.  Je hoeft niet meer te piekeren wat je nu weer eens zal schrijven. Kijk even in de lijst en kies een onderwerp. Schrijf er een bericht over op Facebook of Instagram. Het zijn onderwerpen die jouw bedrijf uniek maken, die zullen scoren bij jouw klanten. Jouw klanten zullen zeker reageren en zorgen voor meer bereik voor jouw zakelijke social media. Dit e-book helpt jouw op weg!

Wordt online zichtbaar met originele content. Bestel nu je e-book hier!

DD 3 e1621947364768

12 jaar geleden zijn wij zelf een bedrijf gestart zonder social media, ons makelaarskantoor op Curacao. We hadden geen Facebook of Instagram account, wel Hyves voor prive. Een vriend uit Nederland zei dat Facebook moesten gaan gebruiken. Facebook? Dat is toch zo Amerikaans? Heel voorzichtig gingen we Facebook op. Eerst prive, toen ook zakelijk. We zagen de voordelen. We konden onze huizen in berichten laten zien.  We gingen er steeds meer over leren, ook over Instagram en Facebook advertenties. Een gepromoot huis werd meestal dezelfde week verhuurd.

Pas jaren later lieten we ook onszelf zien op Facebook.  Iedere week schreven we, naast berichten over de huizen, op vrijdag een bericht wat we die week beleefd hadden, met een foto van onszelf erbij. Veel mensen leerden ons hierdoor kennen, en kenden ons daardoor bij naam, en niet eens onze bedrijfsnaam.  Ze gunden ons de business, omdat ze ons al een beetje kenden via Facebook. De liefde voor social media is daar ontstaan. We hebben alles geleerd, met vallen en opstaan.

Doordat onze business groeide nadat wij ons meer lieten zien op Facebook en Instagram, en wij onze klanten een kijkje in de keuken gaven, zie je bij de contentideeën ook onderwerpen staan die heel persoonlijk zijn. Digital Dushi houdt van persoonlijke berichten. Hoe lastig het soms ook is om je prive leven een beetje bloot te geven, op social media werkt het. Het wekt vertrouwen bij je fans. Als je fans jou gaan vertrouwen en je gaan volgen, zullen zij uiteindelijk sneller bij je gaan kopen.

kopje wit removebg preview 100

    Dushi Mail   

Na de kopen van het Ebook ga je accoord dat je ook de Dushi Mail wil ontvangen.
De Dushi Mail is een inspirerende mail over de laatste nieuwtjes, de laatste blog en tips.

Dan ben je altijd op de hoogte.
Uiteraard kun je op elk moment uitschrijven en zijn wij voorzichtig met jouw gegevens.

Zie ook ons privacybeleid.

Wil je als vrouwelijke ondernemer starten met je social media voor je bedrijf?
Social media uitbesteden

Social media uitbesteden
Wil je je social media uitbesteden?
Neem contact op, dan plannen we een gratis (online) kennismakingsgesprek in!

Vind je het Ebook met de contentideeën inspirerend? Word lid van de Facebookgroep Durf te vragen over starten met social media !

Social media uitbesteden in Gouda