Maar waarom Digital Dushi? Ja, waarom eigenlijk?

Had je aan een bedrijf niet genoeg of zo?
Wij woonden nog op Curacao en hoorden de laatste nieuwtjes via Facebook. Ook de ernstige zaken, zoals een vuurwerkramp en een politicus die doodgeschoten was. Waarom is het druk op straat, waarom vliegt daar een helikopter of waarom hoor je een sirene. Je weet het vaak binnen 5 minuten. Jarenlang was Facebook een van de belangrijkste media op Curacao, waarschijnlijk nog steeds wel.

Sommige bedrijven hebben daarom niet eens een website, zijn alleen actief op Facebook. Echt een Facebook eiland dus…

Met ons makelaarskantoor zijn we in 2011 begonnen met Facebook berichten. Om zo ook onze klanten te bereiken die niet op het eiland wonen. Natuurlijk wisten we ook niet gelijk hoe het moest.

We stapten pas wat later in, en hadden nog Hyves voor de fun. We waren niet oud of zo 😉, maar de jongere generatie had al die zaken gewoon wat sneller door. Als ik nu kijk hoe snel Stan iets door heeft, daar kan je nu niet tegen op als je 51 bent.

Stap voor stap kwamen we er, en we leerden steeds meer. Probeerden eens wat uit en het lukte. We kregen aanvragen via Facebook!

Learning by doing

Aangevuld met theorie door veel te lezen en door cursussen. Met resultaat.

Om mij heen zag ik andere ondernemers die ook wel op social media actief wilden zijn, maar waarbij het net niet goed lukte. Ik snap dat wel, je hebt het gewoon druk met je business. Ik zag dan een bericht, en dan weer heel lang niets. Inmiddels had ik aardig wat ervaring en wilde die ervaring graag delen.

Daarom dus. Omdat ik ook alles heb moeten leren, en omdat ik weet hoeveel tijd dat kost. Zeker als je geen 16 meer bent. We hebben nu een fijne medewerkster op Curacao die de bezichtigingen doet, dus ik heb extra tijd om anderen te helpen. Met hun social media.

I’ve been there.

Social media uitbesteden

Social media uitbestedenWil je je social media uitbesteden?
Neem contact op, dan plannen we een gratis (online) kennismakingsgesprek in!