Waarom zou jij nu voor social media bureau Digital Dushi kiezen?

Er zijn zoveel social media bureaus..

Als je kiest voor Digital Dushi, maakt Martine jouw social media berichten. Waarom past Martine van Digital Dushi social media bureau Gouda zo goed bij jou en jouw bedrijf ?

Je zoekt iemand die jou begrijpt, als startende vrouwelijke ondernemer of starter op social media. Je zoekt iemand waar je altijd contact mee kan opnemen, die er is voor jou. Waar je geen nummer bent, maar een uniek persoon met een uniek bedrijf. Je zoekt iemand die met je meedenkt, wat kan er anders, beter, leuker. Iemand die ervaring heeft vanuit de praktijk, niet alleen vanuit de boekjes.

☑️Jouw bedrijf verdient persoonlijke aandacht, niet elke keer een ander aan de telefoon of op de app. Je zoekt iemand die jouw bedrijf kent en weet wat jouw bedrijf nodig heeft.

☑️Je zoekt iemand die verder kijkt dan alleen de social media berichten. Die ook met je meedenkt over je website: is je website wel duidelijk, spreken de teksten je doelgroep aan, wordt je website goed gevonden en hoe.

☑️Je zoekt iemand die ook met je meedenkt over je andere off en online marketing. Wat schrijf je nu in je nieuwsbrieven, en welke teksten plaats je op Airbnb, in je flyer. Werken je Google Ads goed, en wat kan er beter.

☑️Je zoekt iemand die ervaring heeft, ook vanuit een ander eigen bedrijf in een andere branche, niet alleen vanuit de boekjes. Die denkt als een ondernemer, omdat ze er jaren zelf een is.

☑️Je zoekt iemand die houdt van een open persoonlijke stijl. Je mag alles van haar weten. O, ja ook dat ze van een bakkie thee met een zoetje en een gebakje houdt.

☑️Je zoekt iemand die continu bijleert, omdat social media en marketing continu in beweging is.

☑️Je zoekt iemand die bijna altijd online is. noem haar maar een nerd, ze kan het niet laten… Bijna altijd online, dus ook voor jouw bedrijf.

☑️Je zoekt iemand die altijd inspiratie heeft.

☑️Je zoekt iemand die geen loze beloftes doet, zoals tonnen omzet en duizenden volgers erbij. Iemand die gewoon realistisch is.

☑️Je zoekt iemand die houdt van cijfers, en dagelijks de statistieken voor jouw bedrijf bijhoudt.

☑️Je zoekt iemand die je geen kapitalen in rekening brengt en waarbij de factuur niet altijd weer een verrassing is. Je wil gewoon een vast bedrag per maand.

☑️Je zoekt iemand die bij je langs komt, als dat kan, en anders online even bijpraat.

☑️Je zoekt iemand die zelfstandig werkt, met eigen content én jouw input.

☑️Je zoekt iemand die een passie heeft voor teksten schrijven.

☑️Je zoekt iemand die snapt dat juist nu online marketing belangrijker dan ooit is.

 

Kies jij ook voor social media bureau Digital Dushi?

pijl klein blauw e1615557669514

Wil jij meer vrijheid en je zakelijke social media uitbesteden aan  Digital Dushi social media bureau Gouda?

Neem hiervoor contact op, dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Deel deze blog op Facebook, Pinterest of Linkedin met de knoppen hieronder.

Social media uitbesteden

 

 

 

 

 

 

social media bureau Gouda