Passen jouw social media berichten bij jouw bedrijf?

Ik ken een heel hip restaurant waar ze echt lekkere gerechten verkopen die er zo Instaproof uitzien… Die wil je eigenlijk gelijk bestellen, al heb je net gegeten. Ik zag ze bij iemand anders op tafel staan en kreeg water in mijn mond. Ik weet nu al wat ik de volgende keer ga bestellen.
Thuis zocht ik hun Facebook en Insta account op om die lekkere gerechten eens op een foto te bekijken. Huh? Waar dan. Er staan gewoon nauwelijks eetfoto’s op hun social media. Alleen prints van hun menu en aankondigingen van events. Letters. Geen foto’s. Zo jammer.

Ik ben een plaatjes mens

Zo werkt dat toch het beste met social media. Die lekkere eetfoto’s van restaurants, en ook die foto’s van de lachende medewerkers en gasten. Dan wil je toch gelijk daar zijn? Een menu kaart plaatsen is aardig hoor, maar ik ben een plaatjes mens. Ik wil zien hoe het eruit ziet, en niet lezen welke ingredienten er in zitten. Geef mij die foto van die sappige hamburger of van die spareribs… en ik bezwijk al bijna.

fotos social media 1

Die reclame van de Big Mac die nu regelmatig op TV voorbijkomt. Beter kunnen ze voor mij niet maken, met dat smeltende kaas. En nee, we gaan niet vaak naar de Mac.

Tijdens de lockdown op Curacao kwamen er regelmatig foto’s van spareribs voorbij van het restaurant met de lekkerste spareribs van het eiland (Curacao-kenners weten precies welke ik bedoel). Je weet vast wel wat ik als eerste ging eten toen de terrassen weer open gingen.

Passen jouw social media berichten wel echt bij jouw bedrijf?

Hoe is het met jouw Facebook en Insta account?

Passen jouw social media berichten wel echt bij jouw bedrijf? Staan daar berichten op die jouw klanten lokken? Die zo aantrekkelijk zijn, dat klanten je gaan bellen om te reserveren, te kopen of boeken?

Ik kom graag eens langs om de berichten samen met jou te bekijken, en te bespreken hoe het anders kan. Aantrekkelijker voor jouw klanten

Ik wil kennis maken!

Social media uitbesteden

Social media uitbesteden
Wil je je social media uitbesteden?
Neem contact op, dan plannen we een gratis (online) kennismakingsgesprek in!

Bewaar deze blog op Pinterest:

Digital Dushi 4 1